Hur gör vi?

Lite annorlunda, mycket bättre

Ja hur gör vi? Kort sagt, inte som alla andra... Det säger väl i och för sig de flesta, men vi tror ändå att det sätt vi ser på bostadsaffärer har format våra metoder och arbetsätt till något som ingen annan har.

Vi vill inte förmedla objekt eller en produkt. Vi vill hjälpa människor att hitta ett hem. Ditt hem är inte en volymprodukt som ska säljas snabbast möjligt enligt minsta motståndets lag. Nej för en riktigt bra affär krävs mer än så. Vi vill att varje bostad vi säljer ska få den omsorg, tid och arbete den förtjänar för att det ska bli en lyckad affär. Det är både du och din bostad värda.

Vi är en liten byrå med hög kompetens och fantastiska samarbetspartners. Alla med sin speciella kompetens för att din bostad ska lyftas fram på ett omsorgsfullt sätt med hög kvalitet och bättre betalt åt alla.

Som fristående mäklare utan anknytning till kedja med storstadsinfluerade koncept har vi format vårt eget sätt att förmedla hem som med framgång fungerat i över 30 år och som fortfarande utvecklas och anpassas för vår marknad här mellan Vänern och Vättern.

Affärsmannaskap och integritet är två ledord som vi ofta återvänder till i vårt sätt att arbeta. En affär tycker vi hör hemma mellan köpare och säljare, nyfikna grannar och övriga Sverige behöver inte veta hur det går för er försäljning. Därför kommunicerar vi aldrig ut slutpriser, har aldrig offentliga budgivningar och alltid enskilda tidsbokade visningar. Lite mer jobb, lite mindre reklam för oss, men mycket bättre för er.

Hör av er så berättar vi mer.

Unna dig en mäklare med passion för goda affärer

Spekulantregister

Kanske har vi redan köparen hos oss

prospect.jpg

Hela tiden kontaktar människor oss och vill ha hjälp att hitta en ny bostad. I vårt ständigt växande kontakt/spekulantregister matchar vi hela tiden de bostäder och fastigheter som säljs.

Kommersiella

Vi säljer mer än bara din bostad

sell-commercial.jpg

Har du planer på att sälja din kommersiella fastighet kan vi hjälpa dig med värderingen, och vi diskuterar gärna en eventuell försäljning utan några som helst förpliktelser från din sida. Vi svarar även gärna på dina funderingar och ger dig tips och råd inför både försäljning och köp.

Socialt engagemang

Forsbergs Mäklarbyrå har förmånen att förmedla boende och fastigheter av yttersta klass i en priviligerad del av världen, men det finns människor i vår värld som inte är lika lyckligt lottade.

Vi känner att vi vill göra något för de barn som varken kan äta sig mätta, har tak över huvudet eller som utsätts för fruktansvärda övergrepp.

Genom att du valt Forsbergs Mäklarbyrå som din mäklare vid din fastighetsaffär är du med och hjälper till! För varje fastighetsaffär vi förmedlar går en del av provisionen till Barnsamariten och Love and Hope.

Barnsamariten är en insamlingsstiftelse grundad 1980 med omfattande arbete att hjälpa barn i nöd genom t.ex. daghem, familjehem skolor, hälso & sjukvård, samt hjälp till självhjälp. De arbetar främst i Brasilien, Etiopien, Zambia och Portugal.

Love and Hope driver bl.a. barnhem och skolor för utsatta folkgrupper i en rad länder som Nepal, Indien, Bangladesh m.fl. Barn och särskilt flickor säljs som sexslavar i sina egna byar och förs över landsgränser till bordeller. I en så ung ålder som 7 år våldtas och misshandlas flickor utan att någon gör något för deras rättigheter. Love and Hope vill vara dessa flickors röst.