Sälja sin bostad

Vi tror att våra säljare ser sin mäklare som en kunnig affärspartner vid sin sida för att genomföra en av de viktigaste privatekonomiska affärerna i livet. Genom mångårigt branschkunnande kombinerat med ett gott affärsmannaskap tror vi att vi kan hjälpa och guida dig på ett föredömligt sätt.

Säljarkonsultation

Öka förutsättningarna till en bra affär

Innan vi marknadsför ert hem så ingår om så önskas en säljarkonsultation. Många säljare har mycket frågor inför försäljningen inte bara kring hur själva försäljningen går till utan också vad man själv kan göra för att öka förutsättningarna för ett högt slutpris. Vi går helt enkelt igenom huset och kommer överens om vad som kan göras för att öka förutsättningarna för en lyckad försäljning.

  • Är det värt att måla om i vardagsrummet?
  • Tjänar vi på att byta kök?
  • Slipa om golvet?
  • Vi har mögel i källaren, är det ok att baka bullar på visningen?
  • Vad kan vi förbereda inför fotograferingen?

Enskilda visningar

Gott om tid till visningar ger trygga köpare och glada säljare

Visningen ska vara en upplevelse, en positiv upplevelse och en möjlighet för varje spekulant att kunna känna, klämma och andas in det som ska bli ens framtida hem. Vi tycker det är viktigt att visningen får ta tid och därför bokar vi endast in våra spekulanter på enskilda tider.

Den tiden får vi igen i tryggare köpare som fått mycket egentid med mäklaren och chansen att få svar på alla de frågor som annars kan skava och skapa en otrygghet i affären. Att hjälpa köpare se potential och möjligheter i ett boende grundar för en trygghet som ofta avspeglas i ett högre slutpris.

Oberoende affärspartner

Vi har inga andra vinstintressen än dina

Vi är den enda mäklaren i Skövde som är helt fristående från andra kopplingar till mäklarkedja, försäkringsbolag eller bank. Vi kommer inte ge dig några råd med baktanke eller vinstintressen från andra bolag. Detta har också gjort att vi med åren kunnat skapa ett koncept som är anpassat efter den marknad vi har här och inte till stor del är färgad av storstadsmarknaden.

Likaså ser vi oss som en affärspartner mer än någon som bara ska sälja din bostad. Att administrera en budgivning är en sak. Att göra bra affärer är en annan. En affärspartner är något mer än någon som kan det juridiska och kan sköta det administrativa i en affär. Vi tror vi är en mäklare som kan göra en bra affär åt och tillsammans med dig.

Vi säljer med integritet

En affär mellan köpare och säljare

Vad menar vi med det? Vi menar att affären främst är något mellan säljare och köpare och inte något som övriga utomstående behöver ha information om. Med det sagt kommer vi inte kommunicera något slutpris eller göra huset sökbart på Hemnet m.m. efter det att försäljningen är klar. Vi har inga offentliga budgivningar som vem som helst kan följa utan håller budgivningen synlig endast för de som är med i den. Vi sätter heller aldrig upp några skyltar utanför huset om inte kunden ber om det. Och på tal om visningar så har vi som sagt endast enskilda visningar, detta sållar för det mesta bort nyfikna grannar då tidsbokningen ger oss en chans att känna spekulanterna lite på pulsen redan innan visningen.

Spekulantregister

Kanske har vi redan köparen hos oss

Hela tiden kontaktar människor oss och vill ha hjälp att hitta en ny bostad. I vårt ständigt växande kontakt/spekulantregister matchar vi hela tiden de bostäder och fastigheter som säljs.

Kommersiella

Vi säljer mer än bara din bostad

Har du planer på att sälja din kommersiella fastighet kan vi hjälpa dig med värderingen, och vi diskuterar gärna en eventuell försäljning utan några som helst förpliktelser från din sida. Vi svarar även gärna på dina funderingar och ger dig tips och råd inför både försäljning och köp.

Socialt engagemang

Forsbergs Mäklarbyrå har förmånen att förmedla boende och fastigheter av yttersta klass i en priviligerad del av världen, men det finns människor i vår värld som inte är lika lyckligt lottade.

Vi känner att vi vill göra något för de barn som varken kan äta sig mätta, har tak över huvudet eller som utsätts för fruktansvärda övergrepp.

Genom att du valt Forsbergs Mäklarbyrå som din mäklare vid din fastighetsaffär är du med och hjälper till! För varje fastighetsaffär vi förmedlar går en del av provisionen till Barnsamariten och LoveNepal.

Barnsamariten är en insamlingsstiftelse grundad 1980 med omfattande arbete att hjälpa barn i nöd genom t.ex. daghem, familjehem skolor, hälso & sjukvård, samt hjälp till självhjälp. De arbetar främst i Brasilien, Etiopien, Zambia och Portugal.

LoveNepal driver bl.a. barnhem och skolor för utsatta folkgrupper i en rad länder som Nepal, Indien, Bangladesh m.fl. Barn och särskilt flickor säljs som sexslavar i sina egna byar och förs över landsgränser till bordeller. I en så ung ålder som 7 år våldtas och misshandlas flickor utan att någon gör något för deras rättigheter. LoveNepal vill vara dessa flickors röst.