Skövde

Brygghusvägen 11

I populära Skultorp kan vi nu erbjuda en väl tilltagen enplansvilla i naturnära område och barnvänlig omgivning. 166 kvm boarea skapar en härlig rymd på ett plan och husets vinkelform gör att man får en avgränsande känsla mellan sovavdelning och sociala ytor. Välskött trädgård med vackra stenläggningar och murar som ramar in huset på ett fint sätt. Totalt fem sovrum och närhet till förskolor gör detta till ett perfekt hem för barnfamiljen. Välkommen att höra av dig till oss för att boka en visning.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 6
  • Boarea: 166 m²
  • Biarea: 39 m²
  • Tomtarea: 972 m²
  • Byggår: 2009

Mer fakta

Utgångspris

4 485 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MEDED7D6A32ED664B3DB4219A9F99FA86EB

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

MED3BD65B03A4C44602BBAE030C0009A2B9

Extra kontakt

Bo Aspemyr

Värderingsman

0500-480202

bo.aspemyr@forsbergshuset.se

Bilder

Hus/Tomt

Enplansvilla i vinkel med social planlösning och fyra sovrum i gott skick. Trädgårdstomt om 972 kvm som är ombonad med stenläggningar, vackra murar, flertalet blomlådor och gott om växter för den trädgårdsintresserade att fortsätta vårda. Vidbyggt garage med groventré dessutom som skapar gott om utrymme för förvaring eller plats för bilen som är förberett med elektrisk port för smidig användning.

Hall

Välkommen in till Brygghusvägen 11, här möts du av en harmonisk hall som leder dig in till vardagsrum men du har även tillgång till ena badrummet direkt innanför entrédörren. Här finner du plats för avhängning och ett härligt naturligt ljus tack vare fönstret bredvid ytterdörren.

Kök

Ekkök i klassisk stil med bänkskivor i träfärgad laminat och där nästintill samtliga vitvaror förutom spishäll samt fläkt har blivit utbytta på senare år. Ett kök som sammanfogas fint med en stor matplats och skapar en naturlig mötesplats i hemmet. Ifrån köket når du även tvättstuga och sidoentrén.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum i anslutning till köket som skapar en öppen och social planlösning med stora fönster mot baksidan samt utgång till altanen. Stor täljstenskamin i snygg design som skapar en hemtrevlig känsla och ger en ökad mysfaktor under vinterhalvåret.

Tvättstuga/Groventré

Klädvårdsavdelning mellan kök och groventrén med nyligen inköpta maskiner ifrån Asko under 2021. Groventré vid garaget med gott om plats för det man kan tänkas behöva i vardagen och klinker på golv.

Badrum

Två badrum i huset med kaklade väggar och klinker på golv i bägge varav det ena har wc, tvättställ och dusch medan i det andra finner vi wc, tvättställ och ett badkar.

Sovrum

Fem sovrum totalt varav tre i husets vinkel som blir lite av en en separerat barnavdelning. Master bedroom om 16 kvm med direkt ingång till det ena badrummet genom en klädkammare. Ett utav sovrummen nyttjas idag som kontor.

Allrum

Mindre allrum som sammanbinder de tre sovrummen i barnavdelningen på ett naturligt sätt och blir en fin läshörna eller kanske platsen för morgonkaffet. Ursprungligen var det ett större allrum men just nu har man ett extra sovrum i denna avdelning.

Terrass/Uteplats

Skyddad baksida tack vare husets vinkelformning som skapar en trevlig plats för altanen och gott om utrymme att spendera varma sommarkvällar vid grillen. Utgång till terass ifrån både allrum och vardagsrum som ger en enkel tillgänglighet till baksidan oavsett vart du befinner dig i huset.

Omgivning

Vid området Bissgården i Skultorp finner vi flertalet förskolor och bland annat fotbollsplanen Orkanvallen vilket gör det perfekt för barnfamiljer. Här bor ni med närhet till naturen med Oxadrevet och dess vandringsslingor runt knuten. Området här har växt sig större de senaste åren efter mycket nybyggnation av villor i närheten och skapar en härlig gemenskap.

Planritning

MED7B1B26E1144D481FA29496B288252A92

Mäklaren informerar

Vitvaror i kök nyligen utbytta med undantag för spishäll och fläkt. Tvättmaskin och torktumlare ifrån Asko 2021. Nymålat utvändigt 2022.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla, Älvsbyhus
Byggnadsår
2009
Fastighetsbeteckning
Skultorp 2:151
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
166 m²
Biarea
39 m²
Areakälla
Taxeringsinformation
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt direkt el i garage
Ventilation
Mekanisk via frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Utvändigt plåtarbete
Målad Plåt
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Krypgrund

Tomt

Area
972 m²
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Altan på baksidan.

Ekonomi

Driftskostnad/år (5 personer i hushållet)
El
34 500 SEK
V/A
6 988 SEK
Sotning
503 SEK
Renhållning
2 596 SEK
Försäkring
5 006 SEK
Total driftkostnad
49 593 SEK
Kommentar driftskostnader
Stor familj därav lite hög elförbrukning under 2022
Därtill tillkommer fastighetsavgift: 9 287 SEK
Tillgångar
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Summa taxeringsvärde
2 907 000 SEK

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2022-03-27
Energiförbrukning
76 kWh/m² och år
Energiklass
D

Omgivning

Skövde är centralort i Skaraborg och en stad i stark utveckling med närhet till det mesta. Friluftsliv och rekreation eller stadspuls och kultur finns allt inom några kilometers radie. Det är en bra handelsstad med flera köpcentra och stort utbud med butiker både i och utanför stadskärnan. I Skövde finns också ett rikt kulturliv vilket Sveriges första kulturhus kan vittna om, en vacker centralt belägen byggnad med teater, bio, bibliotek, konstmuseum och restaurang som ständigt fylls med olika evenemang. Skövde attraherar mycket unga människor vilket märks tydligt i utbudet av cafeér, butiker och dess stadspuls, och med två regementen samt högskola är det kanske inte så konstigt att många unga väljer att flytta till staden. För den som uppskattar rekreation, friluftsliv och motion så är Skövde en fantastisk plats. Billingens grönområde med bl.a. vasaloppscenter, slalombacke, mountainbike-leder, vackra vandringsleder och fiskesjö m.m. gör Billingen till en underbar oas trots att det är gångavstånd till centrum. I Skövde finns dessutom Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning samt idrottsanläggning. Vi tror du kommer stortrivas här.

På kanten av berget Billingen några kilometer söder om Skövde centrum hittar vi Skultorp. En stadsdel med bra kommunikationer och närhet till skola, förskola, livsmedelbutik, bibliotek m.m. För dig som uppskattar rekreation finns gott om alternativ med bl.a. egen idrottsplats med tennishall och fotbollsplaner. Eller varför inte ta en simtur i den populära badsjön Sjötorpssjön. Skultorp gränsar dessutom till flera naturreservat och vackra naturområden som bjuder på härliga vandringsstråk.

Karta

Andra objekt

Se fler objekt