Skövde

Brogatan 8

Med stora generösa hårdgjorda ytor ligger denna lilla verkstadsfastighet med spolhall - verkstad samt kontorsdel och källare. Mycket bra exponeringsläge och god tillgänglighet från genomfartsleden.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Industrifastighet
  • Tomtarea: 2 328 m²
  • Yta: 130 m²

Mer fakta

Utgångspris

2 900 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MEDED7D6A32ED664B3DB4219A9F99FA86EB

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

Bilder

Enplans

Enplans verkstadsbyggnad med tillhörande kontor och före detta butiks del. Byggnaden är troligen byggd 1969 men uppfräschad under de senaste åren och innehåller i verkstadsdelen en spolhall samt en verkstad där det även finns en smörjgrop. Kontorsdel samt den före detta butiken mot framsidan, 2 wc utrymmen varav det ena används som toalett idag. Källardel med ingång utifrån (har funnits trappa från butiksdelen som är igenlaggd) med lager och före detta omklädningsutrymmen. Ytor Verkstad ca 80 kvm Kontor/Butik ca 58 kvm Källare ca 40 kvm

Byggår
1969
Byggnaden
Grundmur
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Betong
Fasad
Plåt 2019
Tak
Papp troligen från ca 2010
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
2-glasisoler 2019
VA
Kommunalt anslutet vatten och avlopp. Oljeavskiljare finns för tvätthall
Uppvärmning
Luft/luft värmepump i verkstadsdelen
Bredband
Finns i gatan för framtida anslutning

Kallgarage

Kallgarage på gården med 2 slagportar

Byggår
1969
Byggnaden
Stomme
Trä
Fasad
Trä

Ytor

Antal Yta Hyresintäkter Övriga intäkter Schabloniserad driftkostnad
St Kr/år Kr/m² Kr/år Kr/m² Kr/år Kr/m²
Industri/verkstad 1 130 m²
Summa 130 m²

Fakta

Byggnad

Bostadstyp
Industrifastighet
Fastighetsbeteckning
Skultorp 5:9
Kommun
Skövde
Område
Skultorp
Kommunalskatt
33,351
Gatuadress
Brogatan 8
Postnummer
54155
Stad
Skövde

Tomt

Area
2 328 m²

Ekonomi

Taxeringsvärde
484 000 SEK
Driftskostnad/år

Omgivning

Skövde är centralort i Skaraborg och en stad i stark utveckling med närhet till det mesta. Friluftsliv och rekreation eller stadspuls och kultur finns allt inom några kilometers radie. Det är en bra handelsstad med flera köpcentra och stort utbud med butiker både i och utanför stadskärnan. I Skövde finns också ett rikt kulturliv vilket Sveriges första kulturhus kan vittna om, en vacker centralt belägen byggnad med teater, bio, bibliotek, konstmuseum och restaurang som ständigt fylls med olika evenemang. Skövde attraherar mycket unga människor vilket märks tydligt i utbudet av cafeér, butiker och dess stadspuls, och med två regementen samt högskola är det kanske inte så konstigt att många unga väljer att flytta till staden. För den som uppskattar rekreation, friluftsliv och motion så är Skövde en fantastisk plats. Billingens grönområde med bl.a. vasaloppscenter, slalombacke, mountainbike-leder, vackra vandringsleder och fiskesjö m.m. gör Billingen till en underbar oas trots att det är gångavstånd till centrum. I Skövde finns dessutom Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning samt idrottsanläggning. Vi tror du kommer stortrivas här.

På kanten av berget Billingen några kilometer söder om Skövde centrum hittar vi Skultorp. En stadsdel med bra kommunikationer och närhet till skola, förskola, livsmedelbutik, bibliotek m.m. För dig som uppskattar rekreation finns gott om alternativ med bl.a. egen idrottsplats med tennishall och fotbollsplaner. Eller varför inte ta en simtur i den populära badsjön Sjötorpssjön. Skultorp gränsar dessutom till flera naturreservat och vackra naturområden som bjuder på härliga vandringsstråk.

Karta

Andra objekt

Se fler objekt