Skövde

Döbelns gata 2A

Ett stenkast från centrum i en välskött förening ligger denna lägenhet om 3 rum och kök. Här har du bekvämt avstånd till det mesta och likaså en bekväm lägenhet med hiss i trapphuset och stor inglasad balkong i söderläge. Låg månadsavgift med bredband som ingår.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Bostadsrätt
  • Rum: 3
  • Boarea: 74 m²
  • Byggår: 1961
  • Avgift: 3 541 SEK

Mer fakta

Utgångspris

1 895 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MEDED7D6A32ED664B3DB4219A9F99FA86EB

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Extra kontakt

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Centralt beläget i Vasastan med promenadavstånd till det mesta ligger denna lägenhet i en solid förening som på bokslutsdagen 2019 är helt fri från banklån. Två trappor upp hittar vi denna lägenhet och för den som inte gillar trappor finns praktiskt nog även hiss. Parkering på egen innegård med varmgarage i bottenplan (separat kö). I källaren finns cykelförråd, tvättstuga och på vinden finns tillhörande förråd.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fint trägolv och tapetserade väggar. Här finns också utgång till den inglasade balkongen som periodvis nästan blir ett extra rum i söderläge som ger varm och skön solvärme.

Hall

Välkommen in i hallen som blir navet i lägenheten med kök till höger och vardagsrum till vänster. Rakt fram är badrum samt klädkammare och på vardera sida är sovrummen.

Badrum

Ljust badrum med kakel på väggarna och matta på golvet. Här finns wc, tvättställ, spegelskåp dusch. Även tillräckligt stort för att inrymma tvättmaskin vilket ju är väldigt praktiskt även om en större tvättstuga finns i källaren vid behov.

Kök

Rymligt kök med vita luckor, rostfri diskbänk och vitvaror som är utbytta i omgångar. Matplats för 4 personer. Sedvanliga vitvaror som kyl, frys, spis/ugn och köksfläkt.

Sovrum

Två sovrum finns i lägenheten, en i norr och en i söderläge. Båda med tapet på väggarna och matta på golvet.

Planritning

MED2459054C26FA444B882E8FE845FDDCD9

Fakta

Bostaden

Areakälla
Föreningens information
Upplåtelseform
BR
Bostadstyp
Bostadsrätt
Hiss
Ja
Antal våningar
4
Våning
2

Byggnad

Byggnadstyp
4 plans hyreshus m källare
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme

Ekonomi

Månadsavgift
3 541 SEK, inklusive värme, vatten och internetuppkoppling
Driftskostnad/år (1 person i hushållet)
El
3 600 SEK
Total driftkostnad
3 600 SEK
Andel i förening
2,96 %

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2020-03-20
Energiklass
E

Föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Granen i Skövde
Organisationsform
Bostadsrätt
Organisationsnummer
766600-0927
Gatuadress
Döbelns Gata 2C
Postnummer
54150
Ort
Skövde
Äkta bostadsrättförening
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet Granen 9 färdigställdes år 1961 till en sammanlagd produktionskostnad av 1 912 800 kronor. Under 1993 genomgick föreningens fastighet en omfattande renovering. Den sammanlagda kostnaden uppgick till 9 265 532 kronor. På fastigheten finns 1 bostadshus med tillsammans 3 trapphus med adresserna Döbelnsgatan 2 A-C. Den totala bostadsytan i fastigheterna uppgår till 2422 kmv. Föreningens 35 bostäder fördelar sig enligt följande: 8 st 1 rum & kök 6 st 2 rum & kök 15 st 3 rum & kök 3 st 4 rum & kök 3 st 5 rum & kök I föreningen finns även 3 st lokaler (1 bostadsrätt, 1 hyresrätt samt 1 föreningslokal med övernattningsrum som medlemmarna har möjlighet att nyttja mot en låg avgift), 9 st garage, 11 st p-platser och ett förråd.
Antal lägenheter
35

Allmänt

Tillträde
Efter överenskommelse

Omgivning

Skövde Skövde är centralort i Skaraborg och en stad i stark utveckling med närhet till det mesta. Friluftsliv och rekreation eller stadspuls och kultur finns allt inom några kilometers radie. Det är en bra handelsstad med flera köpcentra och stort utbud med butiker både i och utanför stadskärnan. I Skövde finns också ett rikt kulturliv vilket Sveriges första kulturhus kan vittna om, en vacker centralt belägen byggnad med teater, bio, bibliotek, konstmuseum och restaurang som ständigt fylls med olika evenemang. Skövde attraherar mycket unga människor vilket märks tydligt i utbudet av cafeér, butiker och dess stadspuls, och med två regementen samt högskola är det kanske inte så konstigt att många unga väljer att flytta till staden. För den som uppskattar rekreation, friluftsliv och motion så är Skövde en fantastisk plats. Billingens grönområde med bl.a. vasaloppscenter, slalombacke, mountainbike-leder, vackra vandringsleder och fiskesjö m.m. gör Billingen till en underbar oas trots att det gångavstånd till centrum. I Skövde finns dessutom Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning samt idrottsanläggning. Vi tror du kommer stortrivas här. Vasastaden Vasastaden är en stadsdel i Skövde med närhet till såväl centrum som gröna parkområden. Stadsdelen ligger precis söder om centrum, och börjar strax efter Vasaporten och sträcker sig till Nils Erikssons gata som är en gräns mellan Vasastaden och Södermalm. Öster om området sträcker sig Västra Stambanan och Skövde garnison där den som uppskattar rekreation har nära till både fina motionsspår och utegym. Vasastaden består mestadels av sekelskifteshus blandat med flerbostäder som är från 30-50-talet med vackra fasader, utemiljön i området är i allmänhet mycket fin med alléer och mindre grönområden.

Karta

Andra objekt

Se fler objekt