Skövde

Stenmursgatan 26A

I attraktiva trädgårdsstaden ligger denna smakfulla trea med genomgående bra standard byggt 2017. Trevligt läge med egen altan och grönytor utanför dörren men ändå närhet till stan och dess bekvämligheter.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Bostadsrätt
  • Rum: 3
  • Boarea: 69 m²
  • Avgift: 3 895 SEK

Mer fakta

Utgångspris

1 545 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Kök/Vardagsrum

Kök i öppen planlösning med vardagsrum och utgång till baksidans altan/uteplats. Köket är i ljusa färger utrustat med vita luckor, bänkskivor i trä, kyl/frys, spishäll, kökfläkt, diskmaskin. Matplats för 4-6 personer.

Sovrum

Två sovrum finns i bostaden, den ena innanför vardagsrummet och det andra i anslutning till hallen. Gott om förvaring finns och till det större sovrummet är en stor garderob utmed hela sidan av rummet. Notera också inbyggda skjutdörrar till båda sovrummen som sparar både utrymme och ger lite extra kvalitetskänsla.

Badrum

Badrum med kakel på väggar och våtrumsmatta på golv i tidlösa färger. Utrustat med badkar/dusch, tvättställ med underliggande komod, wc. Badrummet dubblerar dessutom som tvättstuga med ny tvättmaskin från 2020.

Hall

Välkommen in i hallen och denna trevliga lägenhet om 69 kvm. Hallen är rymlig och kompletteras dessutom av en klädkammare/förråd som ger extra förvaringsutrymme.

Huset

Lägenheten ligger som en av fyra lägenheter i ett tvåplanshus med entré utifrån i nedre plan. På baksidan finns en egen altan att njuta av och på framsidan finns mycket gräsyta och lekplats för barn. Här finns vidare förrådsbyggnad med varmförråd, redskapsbod.

Fakta

Bostaden

Areakälla
Föreningens information
Upplåtelseform
BR
Bostadstyp
Bostadsrätt
Hiss
Nej
Antal våningar
2
Våning
1

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ till & frånluft

Ekonomi

Månadsavgift
3 895 SEK, i månadsavgiften ingår kostnaden för parkeringsplats, värme, vatten/avlopp, kabel-tv, sophantering och förråd.
Driftskostnad/år (2 personer i hushållet)
El
3 600 SEK
Total driftkostnad
3 600 SEK
Andel i förening
2,75 %

Föreningen

Föreningsnamn
Brf BoKlok Anjou
Organisationsform
Bostadsrätt
Organisationsnummer
769632-8876
Allmänt om föreningen
Föreningens fastigheter Planket 1 och Redskapsboden 1 är belägna på Stenmursgatan 20 A-D, 21 A-F 22-27 A-D. Byggnaderna består av 8 tvåvåningshus med totalt 34 lägenheter och uppfördes 2017.
Antal lägenheter
34
Parkering
Föreningen har 47 parkeringsplatser varav 34 med utrustade med eluttag.
TV och bredband
Kabel-Tv och fiber finns installerat
Fast.beteckn.
Redskapsboden 1

Omgivning

Skövde är centralort i Skaraborg och en stad i stark utveckling med närhet till det mesta. Friluftsliv och rekreation eller stadspuls och kultur finns allt inom några kilometers radie. Det är en bra handelsstad med flera köpcentra och stort utbud med butiker både i och utanför stadskärnan. I Skövde finns också ett rikt kulturliv vilket Sveriges första kulturhus kan vittna om, en vacker centralt belägen byggnad med teater, bio, bibliotek, konstmuseum och restaurang som ständigt fylls med olika evenemang. Skövde attraherar mycket unga människor vilket märks tydligt i utbudet av cafeér, butiker och dess stadspuls, och med två regementen samt högskola är det kanske inte så konstigt att många unga väljer att flytta till staden. För den som uppskattar rekreation, friluftsliv och motion så är Skövde en fantastisk plats. Billingens grönområde med bl.a. vasaloppscenter, slalombacke, mountainbike-leder, vackra vandringsleder och fiskesjö m.m. gör Billingen till en underbar oas trots att det är gångavstånd till centrum. I Skövde finns dessutom Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning samt idrottsanläggning. Vi tror du kommer stortrivas här.

Trädgårdsstaden är en stadsdel i Skövde under snabb expansion och utveckling och har blivit en populär plats att bosätta sig på. Cykelavstånd till centrala Skövde, närhet till förskola och stora grön/lekområden direkt utanför dörren gör området väldigt barnvänligt. Du har dessutom mer soltimmar här än i större delen av övriga Skövde då området har etablerats längre bort från Billingen som normalt stjäl mycket av kvällsolen.

Karta

Andra objekt

Se fler objekt