Skövde

Övre Hasselbacksvägen 1

På en plan hörntomt med högt läge ligger denna kvalitetsvilla från Nässjöhus om 147 kvm samt vidbyggt varmgarage & förråd. Fräscha materialval, fin utsikt samt välplanerad trädgårdstomt med fina terrasser är detta ditt framtida boende.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 5
  • Boarea: 147 m²
  • Tomtarea: 631 m²
  • Byggår: 2013

Mer fakta

Utgångspris

4 845 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MEDED7D6A32ED664B3DB4219A9F99FA86EB

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Extra kontakt

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Välplanerad tvåplansvilla med bra läge i Hasselbacken. Terrasser finns i både öst och västläge samt balkong med härlig vy. Asfalterad parkering för två bilar samt vidbyggt varmgarage med automatport. Huset är ett Nässjöhus av god kvalité, välisolerat med 3-glasfönster samt frånluftsvärmepump som ger låga driftskostnader.

Tomt/Omgivning

Fastigheten är en hörntomt som är utplanad med stödmurar vilket ger en välplanerad och lekbar gräsmatta med högt läge på hela tomten. Omgivningarna präglas av mycket naturområden med närhet till rekreation och vandringsleder. Goda kommunikationer finns till såväl centrum, handelsområden och sjukhus.

Terrass/Uteplats

På baksidan som en förlängning av vardagsrummet finns en stor terrass att njuta av under sommarhalvåret. Hög integritet med häckar mot väg och grannar men ändå god utsikt tack vara nivåskillnader på gatan. Hela terrassen ligger i vindskyddat läge och för den som söker skugga ligger den delvis under "tak". Likaså framsidan har en uteplats med eftermiddagssol och plats för ett mindre möblemang.

Hall

Redan i hallen märker man tydligt karaktären på huset som präglas av öppna ytor och mycket ljusinsläpp. Notera det fina stengolvet som gifter sig fint med trägolvet som sedan löper vidare genom hela huset och ger ett enhetligt intryck. Underliggande golvvärme på hela nedre plan.

Vardagsrum

I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet. Stora fönster med härligt ljusinsläpp och utgång till baksidan terrass.

Kök

Kök från Marbodal i klassiskt stil och ljusa färger. Gott om förvaring med både väggskåp och köksö. Praktiskt med ytterligare ho bredvid spishällen på köksön där det för övrigt också ligger en stenskiva. Rostfria vitvaror från Miele med fullstora kyl och frys, mikrovågsugn, varmluftsugn samt inbyggd diskmaskin.

Badrum

Två badrum finns i huset, båda smakfullt helkaklade med fina materialval. Dusch bakom glasvägg finns i båda vilket effektivt kapar köbildningen på morgonen. I entréplan finns dessutom badkar för skön avkoppling efter en stressig dag. Tvättställ med underliggande komod ger bra förvaring som kompletteras med vägghängt högskåp i det övre badrummet.

Övre plan

En trappa upp välkomnas vi av en övre hall som öppnas upp till ett allrum åt höger och sovrum till vänster. Allrummet har precis som vardagsrummet stora ljusinsläpp och mot trappan inbyggda bokhyllor med skåpsförvaring. Från allrummet finns också utgång till balkongen.

Sovrum

Sovrummen ligger i övre plan av varierad storlek. För den som är i behov av ytterligare sovrum skulle allrummet utan problem kunna nyttas som ett större sovrum. Plats finns för garderob eller byrå i alla rummen men kompletteras praktiskt av en klädkammare i den övre hallen.

Tvättstuga

Mellan garage och hall finns tvättstuga med klinkat golv och ljusa färger. Tvättmaskin samt torktumlare från Miele och tvättställ i rostfritt. Här finns även hjärtat i husets värmesystem med frånluftsvärmepump och fördelningsskåp till radiatorer och golvvärme.

Garage

Varmgarage med automatport och separat uppvärmning med effektiv luft/luftvämepump. Praktiskt med avrinningsränna för snöiga/blöta bilar och separat ingång till huset via tvättstugan. Här finns även ett uppvärmt förråd samt separata ytterdörrar till både fram och baksida.

Planritning

MED4D002F0CB17640F8BD105D7BCE392929

MEDB5718263D38A4007893A86E54663C3F4

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2013
Fastighetsbeteckning
Ormhasseln 1
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
147 m²
Areakälla
Taxeringsinformation
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt braskamin
Ventilation
Mekanisk, typ frånluftsVP samt Fresh 100
Byggnadssätt
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Papp
Grundläggning
Betongplatta

Tomt

Area
631 m²
Tomttyp
Fin planlagd tomt

Ekonomi

Driftskostnad/år (4 personer i hushållet)
El
15 730 SEK
V/A
6 713 SEK
Sotning
1 000 SEK
Renhållning
2 267 SEK
Försäkring
3 439 SEK
Total driftkostnad
29 149 SEK
Kommentar driftskostnader
Uppvärmning ingår i elkostnad
Tillgångar
Taxeringsår
2018
Typkod
220
Summa taxeringsvärde
3 225 000 SEK

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2020-10-16
Energiförbrukning
62 kWh/m² och år
Energiklass
B

Karta

Andra objekt

Se fler objekt