Mariestad

Brommösund Djupbroliden 6

Semester i Sverige i sommar, varför inte spendera den på Torsö i Sveriges största sjö Vänern. Nyproducerat hus som beräknas stå klart sommaren 2020. Med bara några hundra meter ifrån vattnet och stor terass i söderläge kan det bli ett drömboende såväl sommar som vinter. Huset är under uppförande och du som köpare har möjlighet att påverka materialval samt utformning av bostaden i hög grad. Visningshuset är nu klart och är det som presenteras i annonsbilderna.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 5
  • Boarea: 156 m²
  • Tomtarea: 1 078 m²
  • Byggår: 2020

Mer fakta

Utgångspris

2 985 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Nyckelfärdigt hus på Torsö i närheten av Laxhall och Brommösund. Här kan man njuta av alla årstider i ett välisolerat hus med stora öppningsbara glaspartier och generösa terrasser i flera väderstreck. Effektiv uppvärmning och låga driftskostnader via luft/vatten-värmepump med golvvärme i hela huset. Fiber finns förberett och är enkelt att koppla in. Observera att bilderna kan innehålla tillval som ej ingår i standardpris.

Hall

Välkommen in i den klinkade hallen med tvättstuga direkt till vänster och badrummet några kliv längre fram. Trappa till övre plan med stora fönsterpartier som ger skönt ljusinsläpp. Smygbelysning samt den läckra trappan med underliggande vangstycke finns som tillval.

Kök/Vardagsrum

Kök från Marbodal i stilrena färger, gråa luckor med handtag i läder, ljus bänkskiva och en vit induktionshäll som snyggt smälter in i bänken och bakomliggande stenskiva. Sedvanliga vitvaror med infälld ugn och mikro samt inbyggd diskmaskin. Pergogolv som löper vidare in i både vardagsrum och sovrum och ger ett stilrent intryck. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot varandra och tack vare den stora dubbeldörren mot sovrummet skulle även detta kunna tjäna som matrum, sällskapsrum etc.

Sovrum

Visningshuset har två sovrum på övre plan och ett i entréplan. Finns behov av fler sovrum finns möjlighet till ytterligare ett på övre planet på bekostnad av allrummet. Innanför det mindre sovrummet finns en klädkammare för förvaring.

Badrum/Tvättstuga

Smakfullt badrum i ljusa kulörer med infälld belysning, dusch och bra förvaring med komod under tvättställ. Handgjord duschvägg från Siberg Design finns som tillval. På övre plan i visningshuset är en helkaklad toalett men i standardutförande är det ett badrum med dusch och våtrumsmatta på väggar/golv. Precis innanför entrén till huset finns en tvättstuga med klinkat golv, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med tvättho. Här står också husets värmepump från Nibe.

Allrum

Direkt ovanför trappan hittar vi allrummet. I visningshuset har denna yta gjort lite större på bekostnad av badrummet vilket är ett alternativ för dig som köpare. Stora glasdörrar ger ett skönt ljusinsläpp och en sömmlös entré till den stora terassen i härligt söderläge.

Omgivning

Fastigheten är belägen längst ut på Torsö med närhet till både Laxhall och Brommösund. Badplats finns i närområdet och för den som har båt finns möjlighet till båtplats vid närliggande brygga.

Planritning

MED5800DC761737476F916A15ACE88470F8

Övre plan

MED24CF0462928D4863AEDF6E51426C1EF8

Entréplan

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2020
Fastighetsbeteckning
Sparrebolet 4:3
Nyproduktion
True
Upplåtelseform
Friköpt
Boarea
156 m²
Areakälla
Säljarens information
V/A
Vatten via förening. Eget avlopp genom 3-kammarbrunn med infiltration.
Uppvärmning
Luft/Vatten värmepump
Ventilation
Självdrag (K7 fläktar i våtutrymmen)
Byggnadssätt
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster Traryd
Bjälklag
Trä
Tak
Benders Candor Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta

Tomt

Area
1 078 m²

Ekonomi

Driftskostnad/år (2 personer i hushållet)
El
12 000 SEK
V/A
800 SEK
Vägförening
1 000 SEK
Renhållning
1 600 SEK
Försäkring
3 500 SEK
Total driftkostnad
18 900 SEK
Kommentar driftskostnader
Uppgifter är från schablon
Tillgångar
Taxeringsår
2020
Typkod
220
Summa taxeringsvärde
2 000 000 SEK

Energideklaration

Status
Ej utförd

Karta

Andra objekt

Se fler objekt