Skövde

Vasagatan 13A

I trivsamma Vasastaden ligger denna 3:a om 66 kvm som det nu är dags för nya ägare att sätta sin egen prägel på. En trevlig lägenhet med balkong i söderläge, vackra stavparkettgolv och fina vyer ut mot Vasastans lummiga alléer. Närhet till grönområden/rekreation, skola och centrum.

Budgivning pågår

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Bostadsrätt
  • Rum: 3
  • Boarea: 66 m²
  • Byggår: 1944
  • Avgift: 3 290 SEK

Mer fakta

Utgångspris

1 185 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Välskött flerfamiljshus i sten med balkonger uppförda i söderläge. Trädgård med nygjorda stensättningar, stor gräsmatta, fruktträd och odlingsmöjligheter. Bra förening med god ekonomi, indragen fjärrvärme, takbyte gjort under senare år samt stambyte runt år 2000.

Hall

Välkommen in i hallen med de båda sovrummen till höger och vardagsrum och kök till vänster.

Vardagsrum/Balkong

Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Utgång till den härliga söderbalkongen under tak som ligger med vyer ut mot de vackra villorna i Vasastaden.

Kök

Kök i äldre utförande med vitt kakel, och ljusa luckor samt matta på golv. Kyl, frys, spis, ugn, köksfläkt, som komplement till kylen finns även en gammal sval/skafferi.

Badrum

Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen 2000. Matta på golv och väggar. Här finns också plats för tvättmaskin.

Sovrum

De båda sovrummen ligger svalt och skönt på norrsidan av huset med vacker vy ut mot Vasastans alleér. Garderober finns dels inbyggda i ena sovrummet men även en klädkammare i hallen.

Övriga utrymmen

I källaren finns en nygjord bastu med tillhörande duschutrymme, vidare finns tvättstuga, hobbyverkstad att tillgå för föreningens medlemmar. Förråd tillhörande lägenheten finns både på vind och i källare.

Planritning

MEDD0AD3C1804B9450AA0B023FC9BB442A2

Fakta

Bostaden

Areakälla
Föreningens information
Upplåtelseform
BR
Bostadstyp
Bostadsrätt
Hiss
Nej
Antal våningar
3
Våning
2

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1944
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Ekonomi

Månadsavgift
3 290 SEK, inklusive vatten, värme, comhem
Driftskostnad/år (1 person i hushållet)
El
3 600 SEK
Total driftkostnad
3 600 SEK
Andel i förening
8,11 %

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2010-01-12
Energiförbrukning
167 kWh/m² och år

Föreningen

Föreningsnamn
Brf Svenska Folkbyggen Hus nr 3
Organisationsform
Andelsrätt
Organisationsnummer
766600-2378
Gatuadress
Vasagatan 13
Postnummer
54150
Ort
Skövde
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet Bävern 13 är belägen på adressen Vasagatan 13 i Skövde. På fastigheten finns ett flerbostadshus innefattande totalt 12 lägenheter. Huset färdigställdes 1944 med en total bostadsyta på 864 kvm.
Antal lägenheter
12
Renoveringar
Stambyte gjordes 2000
Parkering
Parkeringsplatser finns i föreningen med separat kö, det finns också goda parkeringsmöjligheter på gatan utanför.
TV och bredband
ComHem grundutbud ingår i avgiften
Fast.beteckn.
Bävern 13

Omgivning

Skövde är centralort i Skaraborg och en stad i stark utveckling med närhet till det mesta. Friluftsliv och rekreation eller stadspuls och kultur finns allt inom några kilometers radie. Det är en bra handelsstad med flera köpcentra och stort utbud med butiker både i och utanför stadskärnan. I Skövde finns också ett rikt kulturliv vilket Sveriges första kulturhus kan vittna om, en vacker centralt belägen byggnad med teater, bio, bibliotek, konstmuseum och restaurang som ständigt fylls med olika evenemang. Skövde attraherar mycket unga människor vilket märks tydligt i utbudet av cafeér, butiker och dess stadspuls, och med två regementen samt högskola är det kanske inte så konstigt att många unga väljer att flytta till staden. För den som uppskattar rekreation, friluftsliv och motion så är Skövde en fantastisk plats. Billingens grönområde med bl.a. vasaloppscenter, slalombacke, mountainbike-leder, vackra vandringsleder och fiskesjö m.m. gör Billingen till en underbar oas trots att det gångavstånd till centrum. I Skövde finns dessutom Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning samt idrottsanläggning. Vi tror du kommer stortrivas här. Vasastaden är en stadsdel i Skövde med närhet till såväl centrum som gröna parkområden. Stadsdelen ligger precis söder om centrum, och börjar strax efter Vasaporten och sträcker sig till Nils Erikssons gata som är en gräns mellan Vasastaden och Södermalm. Öster om området sträcker sig Västra Stambanan och Skövde garnison där den som uppskattar rekreation har nära till både fina motionsspår och utegym. Vasastaden består mestadels av sekelskifteshus blandat med flerbostäder som är från 30-50-talet med vackra fasader, utemiljön i området är i allmänhet mycket fin med alléer och mindre grönområden.

Karta

Andra objekt

Se fler objekt