Skövde

Kansligatan 5A

Med centralt läge på attraktiva Norrmalm ligger denna välskötta 2:a om 47 kvm. Högst upp med balkong i söderläge och sol från morgon till kväll med både ett läge att njuta av men också hög integritet utan insyn. Nära till det mesta och ett stenkast bort når du såväl högskola, centrum, tåg/busstation och fina rekreationsområden. Välskött förening med låg månadsavgift.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Bostadsrätt
  • Rum: 2
  • Boarea: 47 m²
  • Avgift: 2 578 SEK

Mer fakta

Utgångspris

1 195 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Hall

Välkommen in i hallen och denna fräscha lägenhet. Ljusa väggar och trägolv som löper vidare in i vardagsrummet ger ett enhetligt intryck. Inbyggd garderob finns för avhängning förutom sedvanliga hatthyllan.

Kök

Stilrent kök, med rostfri diskbänk och vita luckor samt kakel. Ny spishäll med ugn sätts in i början av september. Laminatgolv i högblankt utförande som ger en snygg kontrast till det i övrigt ljusa köket.

Sovrum

Sovrum med plats för både en dubbelsäng och garderob. Ytskikt omgjorda 2013 med bl.a. nytt golv och socklar.

Badrum

Helkaklat badrum som fräschats upp på senare år med ommålad badrumsmatta, nya möbler samt duschset från Hafa. Nyare tvättställ med kommod, samt vägghängt skåp ger både förvaring och enkelt att hålla rent.

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för både soffa och skrivbord. Tapeter ommålade 2013, trägolv samt utgång till balkongen i söderläge.

Balkong

Mysig balkong i söderläge med många soltimmar för den ljustörstande svensken. Att lägenheten ligger på tredje våning ger både integritet och fördelen att solen aldrig försvinner in i andra hustak eller träd. Trätrall på golvet gör det varmt och behagligt att gå på.

Övriga utrymmen

Tvättstuga, torkrum samt cykelförråd finns i källaren i samma byggnad som lägenheten. Finns även två medföljande förråd varav ett stort uppe på vinden och ett mindre i källaren.

Huset

Välskött tegelbyggnad med centralt läge på attraktiva Norrmalm. Fastighetsbeteckning Furiren avslöjar närheten till dåvarande regementet som idag är Skövde högskola och ligger endast ett stenkast bort. Centralt läge med närhet till såväl centrum som Elins Esplanad, resecentrum, högskola, badsjö och rekreationsområden. Har du bil så finns parkering på baksidan (separat kö), här finns också en uteplats med grill att nyttja för föreningens medlemmar.

Fakta

Bostaden

Areakälla
Föreningens information
Upplåtelseform
BR
Bostadstyp
Bostadsrätt
Hiss
Nej
Antal våningar
3
Våning
3

Byggnad

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ekonomi

Månadsavgift
2 578 SEK, inkl värme, va, comhem
Driftskostnad/år (1 person i hushållet)
El
3 600 SEK
Total driftkostnad
3 600 SEK
Andel i förening
3,02 %

Föreningen

Föreningsnamn
Brf Kansligården
Organisationsnummer
766600-0224
Gatuadress
Kansligatan 7A
Postnummer
54140
Ort
Skövde
Allmänt om föreningen
Ekonomisk o teknisk förvaltning sköts av styrelsen. Snöröjning ombesörjes av Allservice i Skövde AB.Trappstädning sker genom självförvaltning.
Föreningens ekonomi
Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har väldigt god ekonomi. Inga avgiftshöjningar är planerade.
Antal lägenheter
33
Renoveringar
Trapphusen renoveras under januari 2015. Stamrenovering skedde1989-1990 då även kök och badrum byttes ut. Taken byttes 2012. FTX system installerat 2017
Parkering
21st parkeringsplatser finns på innergården med separat kö. Till dessa finns elstolpe och kostar 100 kr/månaden.
TV och bredband
Comhem finns i lägenheten och basutbud ingår i månadsavgiften.
Fast.beteckn.
Furiren 2

Karta

Andra objekt

Se fler objekt