Skara

Skärv Stenåsen

Mitt i Vallehärad med underbar natur inpå knuten och ett stenkast från badplatsen ligger denna tomt om ca 1580 kvm. På tomten står idag ett litet charmigt garage, uppmurat och putsat, valmat tak samt spröjsade fönster och en vedkamin. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp finns.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Tomtarea: 1 580 m²

Mer fakta

Utgångspris

375 000   SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

MED80653DC9D49A4227BAF37E250864D0CA

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Tomt

Tomt om ca 1580 kvm ett stenkast ifrån sjön Skärvalången. Naturskön tomt med stenmur i tomtgräns samt skog med promenadstråk inpå knuten. Garagebyggnad finns på tomten om ca 25 kvm inrett med hyllor, vedkamin och murad skorsten. Kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta likaså fiber finns vid kopplingspunkt. El finns framdraget och behöver endast delas upp mellan stamfastigheten och denna fastigheten (beräknad kostnad ca 16.800 kr). Förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus finns beviljat.

Omgivning

Vackra omgivningar, sjöar på löpande band och vandringsleder är bara några av de saker som kännetecknar Vallehärad och området kring Skärv. Här är det inte svårt att finna lugn för kropp och själ samtidigt som det är enkelt att ta sig till stan med goda kommunikationer till både Skara och Skövde med busshållplats i tomtgräns. Endast några kilometer bort i Axvall finns bra närservice med matbutik, förskola, servicehus m.m.

Badplats

I närområdet ligger Näsbadet, en välunderhållen och trivsam badplats. Långgrunt och barnvänligt med stora lekytor och en stor fin brygga. Finns även omklädning i anslutning till stranden. Här finns också eventuellt möjlighet att ha en liten båt vid brygga (mot årsavgift) för den som vill ta sig ut på vattnet.

Säljarens arkiv

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
Garagebyggnad
Fastighetsbeteckning
Björken 3:10
Upplåtelseform
Friköpt
Areakälla
Taxeringsinformation
Uppvärmning
Vedkamin
Byggnadssätt
Fasad
Putsad fasad
Stomme
Tegel
Grundläggning
Betonplatta

Tomt

Area
1 580 m²
Tomttyp
Trädgårdstomt

Ekonomi

Driftskostnad/år (0 personer i hushållet)
Tillgångar
Taxeringsår
2019

Karta

Andra objekt

Se fler objekt