Skara

Junkragårdsvägen 11

Välskött kedjehus om 6 rum och kök i barnvänliga Varnhem. Nya fönster i hela huset och luft/luftvärmepump samt pelletskamin ger bra värmeekonomi. Nytt badrum från 2012. Trädgård i söderläge med vidbyggd altan/uterum för många sköna soltimmar.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: Kedjehus
  • Rum: 6
  • Boarea: 160 m²
  • Tomtarea: 416 m²
  • Byggår: 1978

Mer fakta

Utgångspris

1 725 000 SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Välkommen till Junkragårdsvägen 11, ett välskött hus i ett barnvänligt område med närhet till såväl natur, skola och kommunikationer. Huset är i 1 1/2 plan och upplevs av många större invändigt än vad det skvallrar om utvändigt. I skrivandets stund sätts nya fönster in på hela entréplan samt ny entrédörr och altandörrar. På övreplan byttes alla fönster 2015. Vid sidan av huset finns en carport med förråd och ingång till groventré samt genomgång till baksidan. (För övrigt nylagt tak på carport/förråd 2015.) På baksidan finns uterum och uteplats och en lagom stor trädgård som man enkelt kan släppa ut både barn och husdjur i utan risken att de springer bort. Huset är besiktigat av Anticimex och omfattas av en 10-årig ansvarsförsäkring mot dolda fel. Fiber finns indraget.

Välkommen in

Huset är på 160 kvm med en planlösning som kan anpassas för många behov tack vare få bärande väggar. Hallen som är det första vi möts av är i generös storlek, möblerbar och med goda avhängningsmöjligheter i både hatthylla och klädkammare. Trappan är nyrenoverad, vitmålad med plansteg i ek.

Kök

Ett rymligt kök med mycket förvaring i luckor som går ända upp i tak. Matplatsen som har en naturlig plats i det fina burspråket ger utan problem plats för 6-7 personer. Här finns de sedvanliga vitvarorna som kyl, frys, spis/ugn, diskmaskin och fläkt.

Vardagsrum / Allrum

Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och matplats samt en pelletskamin som bistår med både bättre värmeekonomi och en skön mysfaktor. På övre plan finns ytterligare sällskapsutrymme i form av allrummet som är det första vi möts av ovanför trappan.

Badrum

Med två badrum i huset är risken för köbildning på morgonen liten. Det större badrummet på övre plan totalrenoverades av fackmän 2012 i tidlösa färger med våtrumsmatta på golv och väggar. Gott om förvaring i flera vägghängda skåp. Fina specialbeställda glasdörrar till duschen. Badrummet på nedre plan är i original med nyare möbler. Klinker på golvet med underliggande golvvärme.

Sovrum

Det finns 5 sovrum i huset, två på entréplan och tre på övre plan. Garderober finns i de flesta sovrummen men kan också kompletteras av klädkammaren till vänster om trappan på övre plan.

Tvättstuga

Innanför köket finns tvättstuga och groventré som enkelt och praktiskt nås via carporten. Här finns tvättmaskin, tvättho men även också varmvattenberedare. Våtrumsmatta gör det enkelt att rengöra efter leriga skor.

Uterum

På baksidan i soligt söderläge finns både altan och uterum som effektivt förlänger grillsäsongen tack vare inglasningen och infravärme i taket.

Planritning

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plans kedjehus
Byggnadsår
1978
Fastighetsbeteckning
Klostret 4:30
Upplåtelseform
Frikopt
Boarea
160 m²
Areakälla
taxeringsinformation
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direkt El, Luft/luftvärmepump samt pelletskamin
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas (2015/2017)
Bjälklag
Trä
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta

Tomt

Area
416 m²

Ekonomi

Driftskostnad (5 person i hushållet)
El
16 223 SEK
V/A
5 773 SEK
Sotning
372 SEK
Renhållning
2 196 SEK
Försäkring
4 955 SEK
Total driftkostnad
29 519 SEK
Kommentar
Uppvärmning ingår i elkostnad
Tillgångar
Taxeringsår
2016
Typkod
220
Summa taxeringsvärde
685 000 SEK

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2017-12-04
Energiförbrukning
46 kWh/m² och år
Energiklass
C

Karta

Hämtar karta...

Andra objekt

Se fler objekt