Skövde

Kapellgårdsgatan 39

Nu säljer vi sista huset av 7 i Kv Karusellen. 2 plans fristående hus om 135 kvm samt förråd och terrasser. Detta hus är ett gavelläge på gatan med inflyttning Maj-Juni 2018.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 5
  • Boarea: 135 m²
  • Biarea: 9,5 m²
  • Tomtarea: 310 m²
  • Byggår: 2017-2018

Mer fakta

Utgångspris

3 795 000 SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Ett mycket gediget 2-planshus för dig som uppskattar ett hus uppfört i sten med gammaldags 3 lagers homogen putsade fasader. Huset säljs nyckelfärdigt med genomgående hög materialstandard även i kök, våtrum och ytskickt. Invändiga väggar som ej är lättbetong är isolerad med 12 mm OSB skiva samt 13 mm gips på bägge sidor. Ytterväggarna på insidan är putsade. Genomgående ekparkettgolv från Kährs. Träterrass i 28 x 120 mm inpregnerat virke med utgång från såväl kök som vardagsrummet. Balkong på övreplanet med utgång från stora föräldrasovrummet. Vidbyggt förråd med gjuten platta samt trä med papptak, isolerat med 2 ytterdörrar. Trädgården är grovplanerad på baksidan med färdigbyggd terrass i tryckt virke samt framsidan med gårdsgrus och plattgång i granitsten. Se bilaga PDF Byggbilderna är från Projektstadens visningshus Kapellgårdsgatan 31.

Skiss

Skiss framsida

Entréplan

Välkommen in i den luftiga och rymliga hallen, direkt till höger ligger det helkaklade badrummet med dusch. Tvättstugan ligger innanför avskärmat med en skjutdörr. Från hallen öppnar köket upp sig med sin stora köksö och matplats och där bortom ligger vardagsrummet. Från både kök och vardagsrum leder glasdörr ut till trädgården och terrassen på baksidan. Ett generöst kök från Marbodal med stor köksö, maskiner från Siemens, blandare i hela huset från Grohe Badrum/WC 1: Sep. Dusch med duschvägg i härdat glas 90x90, WC inbyggnads med kommod, tvättställ och kakel i våtzon i övrigt målade delvis stenväggar o klinkergolv med golvvärme samt handdukstork. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens och inredning från Marbodal

Övre plan

Välkommen upp på övreplan där allrummet välkomnar, 2 sovrum ligger med fönster ut mot gatan, helkaklat badrum med badkar samt ett stort sovrum på drygt 15 kvm med stor garderob samt utgång till balkong. En alternativ planlösning finns för dig som önskar ett litet extra sovrum/arbetsrum Badrum/WC 2: Badkar alt Duschhörna, WC Vägghängd Ifö Sign Art, tvättställ inbyggnads kommod och kakel och klinker. Samtliga blandare från Grohe med bl a stor takdusch i dusch.

Planritning

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Byggnadsår
2017-2018
Fastighetsbeteckning
Karusellen 14
Upplåtelseform
Frikopt
Boarea
135 m²
Biarea
9,5 m²
Areakälla
ritningsuppmätn norm SS 021053
V/A
Kommunalt anslutet vatten och avlopp. Anslutet till kommunens Fjärrvärmenät. Skövde stadsnät fiberanslutning för Data/TV.
Uppvärmning
Fjärrvärme, golvvärme plan ett Radiatorer plan 2 med trådlös reglering
Ventilation
sk till o frånluft m återvinning
Byggnadssätt
Fasad
3 lagers tjock puts
Stomme
Murad lättbetong 365 mm
Fönster
3-glas aluklädda från SP
Bjälklag
Lättbetong 250 mm
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Råspont, papp, Plannja Modena
Grundläggning
Platta på mark 300 mm isolering

Tomt

Area
310 m²
Tomttyp
Liten trädgårdstomt

Ekonomi

Driftskostnad (0 person i hushållet)
Kommentar
Uppskattad årlig drift för en normal familj 24000:-
Tillgångar
Taxeringsår
2016
Typkod
210
Summa taxeringsvärde
202 000 SEK

Energideklaration

Status
Inte vald

Karta

Hämtar karta...

Andra objekt

Se fler objekt