Skövde

Stubbvägen 7

Med ett attraktivt hörnläge och hög integritet ligger denna enplansvilla om 5 rum och kök. Välskött hus och trädgård som löpande underhållits. Nytt badrum med bastu sedan 2011.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 5
  • Boarea: 136 m²
  • Biarea: 35 m²
  • Tomtarea: 1 085 m²
  • Byggår: 1977

Mer fakta

Utgångspris

2 245 000 SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

Ansvarig mäklare

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Enplanshus i vinkel med stor trädgård. Både hus och trädgård har tagits hand om och vårdats på ett föredömligt sätt, vilket du säkert kan se på de exteriöra bilderna. Baksidan i söderläge bjuder på mycket av både sol och integritet då det är en hörntomt med mycket grönyta i tomtgräns. På baksidan finns också uteplatsen som delvis är under tak och ger praktiskt skydd för sol och regn. Garage framför huset med fina stenläggningar fram till entré. Lekstuga och redskapsbod ger gott om förvaring.

Vardagsrum/Allrum

Välkommen in i den rymliga hallen som löper vidare in i allrummet. Parkettgolv, vitmålade väggar och trätak ger ett enhetligt intryck. Öppen spis med uteluftsventil ger en hög mysfaktor och är ett bra komplement till uppvärmningen. I vardagsrummet finns dessutom en luft/luft värmepump för låga driftskostnader. Stora fönster med härligt ljusinsläpp i både vardagsrum och allrum.

Kök

Med en öppen planlösning mot allrummet ligger matplats och kök. Vid matplatsen finns också utgång till baksidans uteplats. Köket har gott om förvaring och arbetsyta och det mesta är inom en armlängds avstånd. Vitmålade luckor och kontrasterande rött kakel ger en härligt glad färgkombination. Diskmaskin, Spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys.

Sovrum

Tre sovrum finns i huset. Det första ligger vid huvudentrén, de andra två bortanför köket och den lite mer privata delan av huset. I det stora sovrummet finns både garderob och egen utgång till uteplatsen.

Badrum/WC

Badrummet har renoverats på senare år med dusch, bastu och bra vägghängda förvaringsskåp. Våtrumsmatta på golv och väggar i tidlösa färger. Förberett med en extra golvbrunn om man skulle vilja sätta in ett badkar i badrummet. I anslutning till huvudentrén finns också en liten WC.

Tvättstuga

Tvättstuga och groventré i generös storlek med tvättmaskin, torkskåp och mycket bänkar och förvaring. I anslutning till tvättstugan finner vi praktiskt nog också klädkammaren. Husets varmvatten kommer ifrån tvättstugan och den varmvattenberedare som står där (Nibe).

Planritning

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
1977
Fastighetsbeteckning
Svärmaren 4
Upplåtelseform
Frikopt
Boarea
136 m²
Biarea
35 m²
Areakälla
taxeringsinformation
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direkt El, Luft/luft, Eldstad
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fasad
Mexisten/träpanel
Stomme
Trä
Fönster
3-glas
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta

Tomt

Area
1 085 m²
Tomttyp
Välplanerad trädgårdstomt

Ekonomi

Driftskostnad (2 person i hushållet)
El
16 659 SEK
V/A
4 867 SEK
Renhållning
1 630 SEK
Försäkring
4 526 SEK
Total driftkostnad
27 682 SEK
Kommentar
Uppvärmning ingår i elkostnad
Tillgångar
Taxeringsår
2016
Typkod
220
Summa taxeringsvärde
1 263 000 SEK

Energideklaration

Status
Genomförd
Utförandedatum
2017-06-13
Energiförbrukning
57 kWh/m² och år
Energiklass
D

Karta

Hämtar karta...

Andra objekt

Se fler objekt