Lidköping

Piperska Vägen 31

Ett näst intill nybyggt hus från 2015 i 2 fullstora plan om 7 rum och kök ca 160 kvm. Baksida med västerläge och kvällssol. Fina materialval och god känsla för kvalité.

Översikt

Snabbfakta

  • Typ: 1-familjs friliggande villa
  • Rum: 7
  • Boarea: 160 m²
  • Tomtarea: 966 m²
  • Byggår: 2016

Mer fakta

Utgångspris

3 985 000 SEK

Visning

Kontakta mäklaren för att boka visning

Ansvarig mäklare

Mats Forsberg

Fastighetsmäklare

0500-480280

mats@forsbergshuset.se

Extra kontakt

Daniel Widmark

Fastighetsmäklare

0500-480270

daniel@forsbergshuset.se

Bilder

Huset

Huset är näst intill nybyggt och färdigställdes så sent som 2015. Bra läge på en gaveltomt och vyer ut över slätten. Huset är byggt i två fullstora plan med baksidan mot kvällssolens väderstreck. Uppfart med carport och plats för flera bilar samt ett vidbyggt kallförråd. Notera även den fina dubbeldörren med överljus in i huset samt fönsterspröjsen som ger huset lite extra karaktär. Fastigheten har ännu ej åsatts taxeringsvärde utan taxeringen är endast tomtvärdet, kommer att åsättas under året. Huset har fortfarande garanti fram till 2017-10-14 då 2 årsbesiktning kommer att utföras.

Hall

Välkommen in i den rymliga hallen. Här finns gott om avhängningsmöjlighet i den stora garderoben som också effektivt gömmer undan kläder och skor som lätt skapar oreda. Vackert trägolv som med sin grovhuggna struktur och underliggande golvvärme verkligen inbjuder till att gå på. Golvet Kährs Unico Ek löper vidare genom hela huset utan trösklar och ger ett stilrent intryck och med sin mörka ton bryter av snyggt mot de i övrigt ljusa tonerna.

Kök/Vardagsrum

Ett par kliv in från hallen öppnar sig köket och vardagsrummet som ett stort gemenskapsrum med praktisk köksdel till höger och den mer avslappnade soffhängdelen till vänster. Rakt fram finns även en altandörr till baksidan och kanske en blivande uteplats. Köket är från Storsjökök med mycket förvaring och bra arbetsyta på den långa rostfria diskbänken. Även vitvarorna går i rostfritt med två fullstora kyl och frys, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin, samtliga maskiner i rostfritt från Miele förutom fläkt från Fjäråskupan. Notera också den snygga italienska blandaren.

Badrum

I bostaden finns två badrum, ett på vardera plan. Båda i generös storlek med fina golv i Sjösten och våtvägg i ljus ton på väggarna. På nedre plan finns dusch och på övre plan ett snyggt designat badkar med duschmöjlighet. Utöver kommodens förvaringslådor finns här även rymliga garderober vilket ger god förvaring.

Tvättstuga

Innanför köket hittar vi tvättstugan som också fungerar som groventré. Perfekt när man kommer in med smutsiga kläder att bara slänga in i tvättmaskinen. Både torktumlare och tvättmaskin finns (Miele). Här står även frånluftsvärmepumpen som ger huset värme och varmvatten.

Allrum

Ovanför trappan hittar vi nästa sällskapsrum. Ett härligt rum med högt till tak då bjälklaget frilagts på ett smakfullt sätt och gett rummet en speciell karaktär. Här kan man också njuta av en fin utsikt över slätten samt en underbar kvällssol som lyser in med ett varmt härligt ljus som ökar trivselfaktorn till max.

Sovrum

Hela fem sovrum finns i huset. Ett på nedre plan innanför vardagsrummet och fyra på övre plan. I det stora sovrummet finns dessutom en liten inbyggnad som idag fungerar som en liten walk-in-closet.

Planritning

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp
Lösvirkeshus
Byggnadsår
2016
Fastighetsbeteckning
Erstorp 2:14
Upplåtelseform
Frikopt
Boarea
160 m²
Areakälla
Enligt ritning
V/A
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Fiber finns installerat på fastigheten.
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme i båda plan, NIBE F750 frånluftsvärmepump.
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft) m Fresch in, Inmätt i samband med inflytt
Byggnadssätt
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glas med spröjs
Bjälklag
Trä
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betongplatta underisolerad

Tomt

Area
966 m²
Tomttyp
Hörntomt ännu ej finplanerad

Ekonomi

Driftskostnad (5 person i hushållet)
El
14 595 SEK
V/A
3 383 SEK
Vägförening
1 980 SEK
Renhållning
1 767 SEK
Försäkring
4 103 SEK
Annat
1 781 SEK
Total driftkostnad
27 609 SEK
Tillgångar
Taxeringsår
2016
Typkod
210
Summa taxeringsvärde
415 000 SEK

Energideklaration

Status
Ej genomförd
Utförandedatum
0001-01-01
Energiklass
None

Karta

Hämtar karta...

Andra objekt

Se fler objekt